YJY hakee uusia aktiiveja toimintaan

YJY:n vuosikokous järjestetään etäyhteyden kautta ti 22.3. klo 17 alkaen (huom: ajankohta muuttunut). Silloin YJY:n hallitukseen valitaan äänestämällä myös uusia hallituksen jäseniä ja varajäseniä sekä tiedottaja.

YJY:n hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan YJY:n toiminnan kehittämiseen. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa (ei kuitenkaan heinäkuussa). Olet hyvä kandidaatti hallituksen jäseneksi tai varajäseneksi, jos työskentelet tai opiskelet vastuullisuusteemojen parissa ja pystyt sitoutumaan vapaaehtoisena luottamushenkilönä antamaan omaa aikaasi muutaman tunnin kuukaudessa. Jatkossa haluamme panostaa erityisesti vastuullisuusalan ammattilaisten verkostoitumismahdollisuuksien tarjoamiseen sekä monipuolisten live- ja etätapahtumien järjestämiseen. YJY:ssä myös hallituksen varajäsenet voivat osallistua kaikkiin hallituksen kokouksiin.

YJY hakee myös uutta tiedottajaa. Tiedottaja vastaa jäsentiedotteen kirjoittamisesta kuukausittain sekä YJY:n somekanavien sisällöistä. Tiedottaja toteuttaa yhdistyksen viestintää yhteistyössä hallituksen jäsenten kanssa. Olet hyvä kandidaatti tiedottajan tehtävään, jos opiskelet tai työskentelet viestintätehtävien parissa tai haluat muuten kehittää ammattitaitoasi YJY:n toiminnassa.

Ilmoitathan kiinnostuksestasi toimia hallituksen jäsenenä/varajäsenä tai tiedottajana viimeistään 13.3. mennessä YJY:n puheenjohtajalle Hilkka Kortteelle: yjy.puheenjohtaja@gmail.com / 041 436 9884. Hilkka antaa mielellään lisätietoa tehtävistä.