Liity jäseneksi

Oppimista, vaikuttamista, verkostoitumista

Oletko kiinnostunut ympäristöasioista ja vastuullisuudesta? Haluatko päivittää tietotaitoasi konkreettisten esimerkkien kautta, löytää uusia kontakteja ja olla mukana edistämässä kestävän kehityksen yhteiskuntaa? Siinä tapauksessa YJY on sinun paikkasi!

YJYn jäsenyys on avoin – mukaan voivat tulla kaikki ympäristöosaamisen parissa työskentelevät ja siitä kiinnostuneet. Myös yritykset ja yhteisöt ovat tervetulleita kannatusjäseniksi.

YJYn jäsenenä pääset osallistumaan lukuisille yritysvierailuille, seminaareihin ja opintomatkoille. YJY on yhtä kuin jäsenensä, joten pääset halutessasi myös vaikuttamaan toiminnan ja tapahtumien sisältöön.

YJYn toiminta tarjoaa loistavan alustan verkostoitua monialaisen asiantuntijajoukon kanssa, joita kaikkia yhdistää kiinnostus ympäristö- ja vastuullisuusteemoihin, halu edistää kestävää liiketoimintaa ja tahto olla rakentamassa Suomesta kestävän kasvun yhteiskuntaa.

Liity jäseneksi nyt

Jäseneksi liittyminen on helppoa: täytä liittymislomake tästä ja pääset heti mukaan toimintaan. Virallisesti uudet jäsenet hyväksytään kuukausittain hallituksen kokouksessa (kesäisin pidämme hieman taukoa, joten silloin käsittelyajat ovat pidempiä). Kaipaatko lisätietoja jäsenyydestä? Ota yhteyttä: yjy.puheenjohtaja@gmail.com.

Jäsenmaksut ovat:


Jäsenmaksuista päätetään yhdistyksen vuosikokouksessa kunkin vuoden maaliskuussa ja laskut lähetetään jäsenille tämän jälkeen sähköpostitse.

Täältä löydät virallisen jäsenrekisterin rekisteriselosteen, joka sisältää tietoja mm. jäsentietojen sisällöstä ja säilyttämisestä.