YJY:n vuosikokous järjestetään etäyhteyden välityksellä 22.3. klo 17 alkaen

Vuosikokouksen aluksi Markus Lindqvist (KTM) kertoo vastuullisesta sijoittamisesta ja Finsif ry:n toiminnasta. Lindqvist on Finsif ry:n hallituksen jäsen ja päivätyökseen Aktian vastuullisuusjohtaja. Finsif edistää vastuullista sijoittamista Suomessa tarjoamalla verkostoitumispaikan sekä väylän tiedon hankkimiselle. Finsif on yksi Kestävyysraportointikilpailun järjestäjäorganisaatioista yhdessä YJY:n kanssa. Lue lisää Finsifistä.

Vuosikokouksessa vahvistetaan YJY:n vuosikertomus ja tilinpäätös vuodelta 2021 sekä hyväksytään toimintasuunnitelma ja budjetti alkaneelle vuodelle. Kokouksessa valitaan myös uudet hallituksen jäsenet, varajäsenet ja tiedottaja. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan YJYn aktiivina, olethan yhteydessä YJY:n puheenjohtajaan Hilkka Kortteeseen: yjy.puheenjohtaja@gmail.com.

Vuosikokous on tarkoitettu YJY:n jäsenille. Linkki etäkokoukseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille maanantaina 21.3.2022. Tarkistathan roskapostisi, mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ole saanut linkkiä.

Ilmoittaudu vuosikokoukseen