Sinustako YJYn aktiivinen hallituslainen tai toimihenkilö?

Etsimme nyt 8 kpl uusia, yhdistyksen vuosikokouksesta 21.3.2019 lähtien aloittavia jäseniä innostaviin vapaaehtoispesteihin! Tule mukaan!

Pääset ympäristöjohtamisen aitiopaikalle sekä saat mahdollisuuden kehittää ympäristöjohtajan työssä tarvitsemiasi taitoja: hallitus- ja sidosryhmätyöskentelyä, viestintää, koordinointia, organisointia ja budjetin hallintaa. Kaikki roolit ovat kaksivuotisia, ja heinä- ja elokuu ovat lomakuukausia toiminnasta. Mahdollisuus jatkokauteen.

Haemme nyt:

Hallituksen puheenjohtaja Johdat YJYn toimintaa. Valmistelet ja vedät hallituksen kokoukset, koordinoit hallituksen toimintaa sekä huolehdit siitä, että yhdistys pyörii ja kehittyy jäsenistön haluamaan suuntaan. Koko hallitus ja erityisesti varapuheenjohtaja tukee sinua tehtävässäsi.

Arvioitu ajankäyttö: 10h/kk + hallituksen kokoukset (1,5h*5-9 kpl/vuosi)

Hallituksen jäsen (3) Tulet jatkamaan vaihtuvien jäsenten tehtäviä (vanhoja hallituslaisia jatkaa mukana normaalin kierron mukaan 4). Vastaat osana hallitusta YJYn toiminnan kehittämisestä ja toimeenpanosta. Olet varapuheenjohtajamme tai vaihtoehtoisesti kuulut tapahtumia järjestävään, sosiaalisen median toimitusta, tai kumppanuuksia ja kannatusjäsentoimintaa hoitavaan työryhmään.

Arvioitu ajankäyttö: hallituksen kokoukset + työryhmätyöskentely 1-5h/kk roolista riippuen

Toimihenkilöitä (4)

Tiedottaja Vastaat säännöllisestä tiedottamisesta jäsenille. Pidät siis Internet-sivumme ajan tasalla ja kehität niitä. Teet myös kuukausittaisen jäsenkirjeen jäsenille (10 kpl/vuosi).

Arvioitu ajankäyttö: 8h/kk + halutessa hallituksen kokoukset

Taloudenhoitaja Etsimme YJYlle aktiivista taloudenhoitajaa.  Vastaat YJYn laskujen maksamisesta sekä jäsenmaksujen maksatuksesta, ja teet kirjanpidon tilinpäätöksineen. Pidät myös yllä jäsenrekisteriä eli käsittelet liittymis- ja erohakemukset.  

Arvioitu ajankäyttö: 8h/kk + halutessa hallituksen kokoukset

Toiminnantarkastaja (2) Toiminnantarkastuksen tarkoitus on varmistaa, että hallitus ja muut vastuuhenkilönsä ovat hoitaneet tehtävänsä vuoden aikana huolellisesti. Toiminnantarkastus on yhdistyslain edellyttämä vuosittainen toimenpide, jossa riippumattomat tarkastajat käyvät läpi yhdistyksen taloudenpidon ja hallinnon kuluneella toimintavuodella.

Arvioitu ajankäyttö: 5h tammi-helmikuussa 2020

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja jo tänään: YJYn puheenjohtaja Jenni Poutanen, yjy.puheenjohtaja@gmail.com