Sinustako YJYn aktiivinen hallituslainen tai toimihenkilö?

Etsimme nyt uusia jäseniä mukaan innostaviin vapaaehtoispesteihin. Kausi alkaa yhdistyksen vuosikokouksesta 18.3.2020. Tule mukaan!

Pääset tutustumaan suomalaiseen yritysvastuukenttään aitiopaikalta sekä saat mahdollisuuden kehittää asiantuntijan työssä tarvitsemiasi taitoja: hallitus- ja sidosryhmätyöskentelyä, viestintää, koordinointia, organisointia ja budjetin hallintaa. Tämän lisäksi saat ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua mm. eri toimialojen yritysten kanssa. Kaikki roolit ovat kaksivuotisia, ja heinä- ja elokuu ovat lomakuukausia toiminnasta. Mahdollisuus jatkokauteen.

Haemme nyt:

Hallituksen jäsen (4) Tulet jatkamaan vaihtuvien jäsenten tehtäviä (vanhoja hallituslaisia jatkaa normaalin kierron mukaan neljä). Vastaat osana hallitusta YJYn toiminnan kehittämisestä ja toimeenpanosta. Osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen järjestät YJYn tapahtumia, kehität ja toteutat YJYn viestintää yhdessä Tiedottajan kanssa, tai solmit sekä ylläpidät kumppanuuksia ja kannatusjäsentoimintaa sekä suunnittelet yhdessä muun hallituksen sekä jäsenistön kanssa yhdistyksen strategiaa vuosille 2021-2024.

Arvioitu ajankäyttö: hallituksen kokoukset + työryhmätyöskentely yhteensä 5h/kk.

Toiminnantarkastaja (2) Toiminnantarkastuksen tarkoitus on varmistaa, että hallitus ja muut vastuuhenkilöt ovat hoitaneet tehtävänsä vuoden aikana huolellisesti. Toiminnantarkastus on yhdistyslain edellyttämä vuosittainen toimenpide, jossa riippumattomat tarkastajat käyvät läpi yhdistyksen taloudenpidon ja hallinnon kuluneella toimintavuodella.

Arvioitu ajankäyttö: 5h tammi-helmikuussa 2021

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja jo tänään: YJYn puheenjohtaja Iida Suominen, yjy.puheenjohtaja@gmail.com. Mikäli et pääse paikalle, mutta vapaaehtoispesti kiinnostaa, kerrothan siitäkin!