Vuoden 2019 vastuullisuusraportoijat palkitaan 14.11., tervetuloa mukaan!

Vastuullisuusraportointikilpailu 2019 huipentuu marraskuussa palkitsemistilaisuuteen. Kilpailun erikoisteemat olivat tänä vuonna ilmastonmuutos, ihmisoikeudet ja yrityksen arvonluonti. Palkintoja ja kunniamainintoja jaetaan kokonaiskilpailun ohella useasta sarjasta. Mukana kilpailussa oli lähes 50 organisaatiota.

Kilpailun puheenjohtajana toimii europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen ja palkitsemistilaisuuden pääpuhujana kuullaan Cary Krosinskya Yalen yliopistosta. Kilpailun päätöstilaisuus tarjoaa kattavan kuvan vastuullisuusraportoinnin tilasta Suomessa ja niistä vastuullisuuskysymyksistä, joihin yritykset juuri tällä hetkellä keskittyvät.

Palkitsemistilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Lisätietoja kilpailun ohjelmasta löydät ilmoittautumislinkin takaa. Lämpimästi tervetuloa!

Aika: To 14.11.2019, klo 14.00‒17.45, juhlasali (Fest Hall), 1. krs.
Paikka: Hanken Svenska handelshögskolan, Arkadiankatu 22 (tulo-ohjeet löydät täältä)

Ilmoittaudu tilaisuuteen 31.10.2019 mennessä »

Lue lisää kilpailusta ja vastuullisuusraportoinnista
Liisa Heino, Nokia: ”Yritysvastuuasioissa ei voi koskaan olla valmis”
Matti Kalervo, K-ryhmä: ”Kaupan alalla vastuullisuus on jo itsestäänselvyys”

YJYn blogi 2018: Miksi vastuullisuusraportoinnin pitää hävitä maailmasta?

Vastuullisuusraportointi on osa menestyvää liiketoimintaa
Vastuullinen liiketoiminta on osa yritysten menestyksen ydintä. Sosiaalinen, ympäristö- ja taloudellinen vastuu ovat yritysvastuun kulmakiviä. Vastuullisuusraportointi kehittää ja mittaa yritysvastuuta ja tarjoaa esimerkiksi sijoittajille ja asiakkaille mahdollisuuden arvioida organisaatioiden vastuullisuutta.

Mikä vastuullisuusraportointikilpailu?
Vastuullisuusraportointikilpailu edistää yritysvastuuta ja tarjoaa mittatikun organisaatioiden itsearviointiin. Se kehittää vastuullisuustyötä ja -raportointia ja tuo esiin hyviä käytänteitä. Kilpailu antaa tunnustusta ansioituneille tahoille ja kannustaa muita organisaatioita mukaan vastuullisuusraportointiin. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1996 lähtien, ja se on kaikille avoin ja ilmainen. YJY on yksi kilpailun järjestäjistä.

Tutustu Cary Krosinskyn ajatuksiin
Strategy and Culture: What’s for Dinner (and something investors need to know but don’t often get)
A More Enlightened Approach to SDG Investing
There are no Long-Term investors