YJY etsii uusia aktiiveja

Etsimme nyt uusia jäseniä mukaan innostaviin vapaaehtoispesteihin. Haemme uusia jäseniä hallitukseen sekä uutta tiedottajaa. Kausi alkaa yhdistyksen vuosikokouksesta maaliskuussa. Vuosikokous järjestetään 15.3. klo 17 alkaen etänä. Tule mukaan!

Hallituksen jäsenenä / varajäsenenä pääset tutustumaan suomalaiseen kestävyyskenttään aitiopaikalta ja saat ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua eri toimialojen yritysten ja asiantuntijoiden kanssa. Hallituksen jäsenenä kehität asiantuntijan työssä tarvitsemiasi taitoja: hallitus- ja sidosryhmätyöskentelyä, viestintää, koordinointia, organisointia ja budjetin hallintaa. Osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen järjestät YJYn tapahtumia, kehität ja toteutat YJYn viestintää yhdessä tiedottajan kanssa, tai solmit ja ylläpidät kumppanuuksia sekä kannatusjäsentoimintaa. Käytännössä varsinaisilla jäsenillä ja varajäsenillä on yhtäläiset oikeudet osallistua hallituksen kokouksiin ja yjyn toiminnan toteuttamiseen.

Arvioitu ajankäyttö: hallituksen kokoukset + työryhmätyöskentely yhteensä 3-5h/kk.

Tiedottaja Vastaat säännöllisestä tiedottamisesta jäsenille. Valmistelet ja lähetät kuukausittaisen jäsenkirjeen jäsenille (10 kpl/vuosi) sekä ylläpidät ja kehität YJYn verkkosivuja. Olet avainroolissa, kun kehitämme YJYn viestintää, näkyvyyttä ja tunnettuutta.

Arvioitu ajankäyttö: 3-5h/kk + halutessasi hallituksen kokoukset

Kysy lisää aktiivina toimimisesta nykyiseltä puheenjohtajalta Hilkalta: yjy.puheenjohtaja@gmail.com tai 041 436 9884.