Sinustako YJYn aktiivinen hallituslainen tai toimihenkilö?

Etsimme nyt uusia jäseniä mukaan innostaviin vapaaehtoispesteihin. Kausi alkaa yhdistyksen vuosikokouksesta 18.3.2021. Tule mukaan!

Pääset tutustumaan suomalaiseen yritysvastuukenttään aitiopaikalta sekä saat mahdollisuuden kehittää asiantuntijan työssä tarvitsemiasi taitoja: hallitus- ja sidosryhmätyöskentelyä, viestintää, koordinointia, organisointia ja budjetin hallintaa. Tämän lisäksi saat ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua eri toimialojen yritysten ja asiantuntijoiden kanssa. Kaikki roolit ovat kaksivuotisia, ja heinä- ja elokuu ovat lomakuukausia toiminnasta. Mahdollisuus jatkokauteen. 

Haemme nyt:

Hallituksen puheenjohtaja Johdat YJYn toimintaa. Valmistelet ja vedät hallituksen kokoukset, koordinoit hallituksen toimintaa sekä huolehdit siitä, että yhdistys pyörii ja kehittyy jäsenistön haluamaan suuntaan. Koko hallitus ja erityisesti varapuheenjohtaja tukevat sinua tehtävässäsi.

Arvioitu ajankäyttö: 10h/kk + hallituksen kokoukset (1,5h*6-11 kpl/vuosi)

Hallituksen jäsen (3) Tulet jatkamaan vaihtuvien jäsenten tehtäviä (vanhoja hallituslaisia jatkaa normaalin kierron mukaan neljä). Vastaat osana hallitusta YJYn toiminnan kehittämisestä ja toimeenpanosta. Osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen järjestät YJYn tapahtumia, kehität ja toteutat YJYn viestintää yhdessä Tiedottajan kanssa, tai solmit ja ylläpidät kumppanuuksia sekä kannatusjäsentoimintaa.

Arvioitu ajankäyttö: hallituksen kokoukset + työryhmätyöskentely yhteensä 5h/kk.

Toimihenkilöitä (4)

Taloudenhoitaja Etsimme YJYlle aktiivista ja huolellista taloudenhoitajaa. Vastaat YJYn laskujen maksamisesta sekä jäsenmaksujen maksatuksesta, ja teet kirjanpidon tilinpäätöksineen. Pidät myös yllä jäsenrekisteriä eli käsittelet liittymis- ja erohakemukset.  

Arvioitu ajankäyttö: 8h/kk + halutessa hallituksen kokoukset

Tiedottaja Vastaat säännöllisestä tiedottamisesta jäsenille. Valmistelet ja lähetät kuukausittaisen jäsenkirjeen jäsenille (10 kpl/vuosi) sekä ylläpidät ja kehität YJYn verkkosivuja. Olet avainroolissa, kun kehitämme YJYn viestintää, näkyvyyttä ja tunnettuutta.

Arvioitu ajankäyttö: 8h/kk + halutessa hallituksen kokoukset

Toiminnantarkastaja (2) Toiminnantarkastuksen tarkoitus on varmistaa, että hallitus ja muut vastuuhenkilöt ovat hoitaneet tehtävänsä vuoden aikana huolellisesti. Toiminnantarkastus on yhdistyslain edellyttämä vuosittainen toimenpide, jossa riippumattomat tarkastajat käyvät läpi yhdistyksen taloudenpidon ja hallinnon kuluneella toimintavuodella.

Arvioitu ajankäyttö: 5h tammi-helmikuussa 2022

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja jo tänään: YJYn puheenjohtaja Iida Suominen, yjy.puheenjohtaja@gmail.com. Mikäli et pääse paikalle vuosikokoukseen, mutta vapaaehtoispesti kiinnostaa, kerrothan siitäkin!