Vastuullisuusraportointikilpailu 2015 auki – ilmoita yrityksesi mukaan 12.6.2015 mennessä

Raportointikilpailun 20. juhlavuosi

Vastuullisuusportointikilpailu täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi raportit arvioidaan uudistetulla kriteeristöllä – kilpailussa palkitaan teemakohtaiset voittajaraportit sekä kruunataan koko kilpailun voittaja.

Kilpailun teemat ja arviointi

Tänä vuonna valintateemoina ovat:ihmisoikeudet, kiertotalous, monimuotoisuus, toimitusketjut ja verojalanjälki. Tilintarkastusyhtiöiden edustajista koostuva riippumaton asiantuntijaryhmä pisteyttää kilpailussa mukana olevat raportit määriteltyjen arviointikiriteereiden pohjalta. Kunkin teeman arvioinnissa tarkastellaan raportointia mm. seuraavista seikoista: toimintapolitiikka, saavutetut tulokset, suorituskykymittarit sekä riskit ja niiden hallinta.

Kenelle

Vastuullisuusraportointikilpailu on maksuton ja avoin kaikille vastuullisuudestaan raportoiville organisaatioille. Helsingin pörssissä listattujen yhtiöiden raportit ovat mukana kilpailussa automaattisesti ilman erillistä ilmoittautumista.

Lukijan valinta -palkinnot

Virallisen voittajan lisäksi kilpailussa palkitaan edellisvuosien tapaan sijoittajan, median, kansalaisjärjestön ja opiskelijoiden valinnat parhaaksi raportiksi.

Kilpailun järjestäjät

Vuoden 2015 kilpailun järjestävät:

  • Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
  • FIBS
  • Nasdaq Helsinki
  • Suomen Tilintarkastajat ry
  • Työ- ja elinkeinoministeriö
  • Ympäristöjohtamisen yhdistys YJY
  • Ympäristöministeriö

Tulosten julkistus 25.11.

Kilpailun tulosten julkistus ja palkintojenjako järjestetään 25.11.2015 klo 15-18 Säätytalolla Helsingissä. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuuteen voi ilmoittautua täällä.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet

Tarkempia tietoja kilpailun arviointikriteereistä sekä ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Kysy lisää kilpailusta: Leila Räsänen, puh. 044 5966 302, leila.rasanen(at)fibsry.fi