Etsitään vastuullisinta ympäristöjohtajaa tai ympäristöjohtajuutta edistävää organisaatiota!

Ympäristöjohtamisen yhdistys ry (YJY) ja Ympäristötoimittajat ry asiantuntijakumppanina järjestävät yhteistyössä vuoden 2015 ympäristöjohtajuuskisan. Tarkoituksena on palkita henkilö tai organisaatio, joka on teoillaan osoittanut johtajuutta ympäristöasioissa ja edistänyt ympäristöjohtamista esimerkillisellä tavalla. Tunnustus annetaan taholle, joka parhaiten täyttää seuraavat kriteerit:
• ympäristövastuullinen visio
• toiminnan vaikuttavuus, tavoitteellisuus ja innovatiivisuus
• saavutetut tulokset

Lähetä ehdotuksesi ympäristöjohtajuuspalkinnon saajaksi YJYn tiedottajalle osoitteeseen yjy.tiedottaja@gmail.com 20.9.2015 mennessä. Ilmoita sähköpostissasi ehdotettavan henkilön tai organisaation nimi ja tiiviit, kriteerejä mukailevat perustelut palkinnon saamiseksi, sekä yhteystietosi. Ehdotukset käsitellään luottamuksellisesti. YJYn ja Ympäristötoimittajien jäsenistä koostettu raati valitsee jatkoon pääsijät, joista YJYn hallitus valitsee voittajan.

Ympäristöjohtajuuspalkinnon saaja julkistetaan YJYn syysseminaarissa 20.10.2015.

Lisätietoja palkinnosta antaa YJYn hallituksen jäsen Mikko Koskensyrjä, puh. 040 715 5622, mikko.koskensyrja@gmail.com.

Ympäristöjohtamisen yhdistys (YJY) on ollut mukana edistämässä suomalaista ympäristöjohtajuutta jo vuodesta 1996. YJYn tavoitteena on viedä eteenpäin lähes 500 jäsenensä ammattitaitoa ja helpottaa verkostoitumista kokoamalla alan ammattilaiset yhteen. 

Ympäristötoimittajat ry toimii monipuolisesti ympäristö-luontoasioita käsittelevien TV-, radio- ja lehtitoimittajien yhdyssiteenä. Yhdistyksen tavoitteena on tukea jäsenkunnan osaamista ympäristöasioissa ja tarjota tilaisuuksia mielipiteiden vaihtoon. Lue lisää osoitteesta www.ymparistotoimittajat.fi