CSRD-raportoinnin tuomat muutokset ja opit -webinaari ke 17.4. klo 16

Tervetuloa webinaariin keskiviikkona 17.4.2024 (16.00-17.00) kuulemaan miten CSRD-raportointiin valmistaudutaan käytännössä!

CSRD-raportointi tuo kestävyysraportoinnin osaksi monen yrityksen arkea, joko suoraan tai välillisesti osana toimitusketjua.

Webinaarissa Kiillon vastuullisuusviestintäpäällikkö Laura Heinovaara kertoo, kuinka Kiilto on valmistautunut uuden raportointistandardin tuomiin muutoksiin, millaisia oppeja matkan varrella on kertynyt ja miten prosessi on näkynyt johtamisessa. 

Kiillon tavoitteena on olla alansa ympäristöjohtaja, joten webinaarissa pureudutaan myös siihen, kuinka pitkäjänteinen työ ympäristöasioiden parissa sekä ympäristöjohtajuuteen tähtäävän yrityskulttuurin kehittäminen näkyy valmistautumisessa tuleviin raportointisäädöksiin. 

Ilmoittaudu webinaariin.

Ilmoittautumisen jälkeen voit lähettää mahdolliset kysymyksesi etukäteen liittyen esimerkiksi raportointiin, vastuullisuusviestintään tai vastuullisuuden johtamiseen Kiillossa.

Etukäteen lähetettävät kysymykset voi lähettää Google Forms-lomakkeen kautta, jonka linkki löytyy ilmoittautumisen jälkeen tulevasta vahvistussähköpostista. Vastaamme kysymyksiin webinaarin aikana.