Toiminta

Yritysvierailuja, tiedonjakoa, hyvän työn tunnistamista

YJY järjestää jäsenilleen mielenkiintoisia seminaareja, yritysvierailuja ja keskustelutilaisuuksia 10–15 kertaa vuodessa. Seminaareissamme puhuvat alan huippuammattilaiset ja niiden aiheina ovat olleet mm. johtajuuden uudet arvot, ympäristösertifioinnit, ympäristölaskenta sekä kestävä kuluttaminen. Käytännön ympäristöasioihin perehdyttävät puolestaan lukuisat yritysvierailut.

Jos olet kiinnostunut kutsumaan jäseniämme tutustumaan yritykseesi tai yhteisöösi, ota yhteyttä yhdistyksen tapahtumakoordinaattoriin: yjy.tapahtumakoordinaattori(at)gmail.com.

Pääosa YJYn seminaareista ja yritysvierailuista järjestetään pääkaupunkiseudulla. Lisäksi meillä on paikallistoimintaa Tampereella ja Turussa. Turun paikallistoimintaa toteutamme mm. Valonian ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Kummallakin paikkakunnalla järjestämme 1–2 tapahtumaa vuodessa. Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita kaikkiin tilaisuuksiimme paikkakunnasta riippumatta!

Tiedotamme jäseniämme säännöllisesti ympäristöalan tapahtumista, kuten kursseista ja seminaareista, julkaisuista ja tutkimuksista, tapahtumista sekä avoimista työpaikoista. Jos haluat tavoittaa jäsenemme, se onnistuu ottamalla yhteyttä YJYn tiedottajaan yjy.tiedottaja(at)gmail.com. Ulkopuolisten järjestämistä seminaareista tiedotamme silloin, kun ne ovat maksuttomia tai jäsenemme saavat osallistumismaksusta vähintään 20 % alennuksen. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Linkedinissä!

Palkitsemme vuorovuosin yrityksiä/yhteisöjä ja opiskelijoita ympäristöjohtamiseen liittyen. Vuoden 2013 ympäristöjohtajuuspalkinnon voitti Roska päivässä -liikkeen perustaja Tuula-Maria Ahonen. Parhaat opiskelijoiden opinnäytteet ympäristöjohtamisen alalta palkitaan sekä akateemisten korkeakoulujen että ammattikorkeakoulujen sarjoissa. Palkitsimme opinnäytetöitä viimeksi YJYn syysseminaarissa 2016. Löydät kertomukset palkituista vuodesta 2008 alkaen täältä.

Muita tärkeitä verkostoitumistilaisuuksiamme ovat kesäretket, pikkujoulut sekä vuosijuhlat.