Tervetuloa YJYn sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja seminaariin torstaina 30.3.!

Aika:  klo 16:30-20:00
Paikka: Helsinki Think Company, Vuorikatu 5

Vuosikokousta ennen kuulemme mielenkiintoiset esitykset teemasta ”Tekstiilit, vastuullisuus ja kiertotalous”. Kuulemme suomalaisten yritysten toimenpiteistä tekstiilien kierrätyksen edistämisestä, ja miten Finlaysonilla ja Pure Waste Textiles -yrityksellä vastuullisuutta ja kiertotaloutta edistetään käytännössä.

Varsinainen vuosikokous alkaa esitysten jälkeen. Etsimme nyt uusia jäseniä innostaviin vapaaehtoispesteihin. Tule mukaan kokoukseen ja ilmoittaudu ehdokkaaksi! Pääset ympäristöjohtamisen aitiopaikalle sekä mahdollisuuden kehittää ympäristöalan työssäsi tarvitsemiasi taitoja kuten hallitus- ja sidosryhmätyöskentelyä, viestintää, koordinointia, organisointia ja budjetin hallintaa.

Ohjelma:

Klo 16:30-17:30 Tekstiilit, vastuullisuus ja kiertotalous

n. klo 17:45-20:00 Vuosikokous

Ilmoittaudu vuosikokoukseen ja seminaariin 28.3. mennessä YJY:n jäsensivuilla. Jos et ole vielä jäsen, voit ilmoittautua suoraan YJYn puheenjohtajalle yjy.puheenjohtaja(a)gmail.com. Jos olet kiinnostunut hallituksen jäsenyydestä tai toimihenkilöiden paikoista, voit ottaa jo etukäteen yhteyttä YJYn puheenjohtajaan.

Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin jäsenet!

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa.

Seuraa YJYä Facebookissa, Twitterissä ja Linkedinissä!

Kuva Pure Waste Textiles
Image result for circular economy textiles