YJY:n pikkujouluja vietetään tunnelmallisessa Ravintola Haltiassa torstaina 2.12.2021 klo 17.45 alkaen. Ilta alkaa opastetulla kierroksella Suomen luontokeskus Haltiassa ja jatkuu puheiden ja jouluisen menun parissa (buffet). Juhlistamme pikkujouluissa YJY:n 25-v juhlavuotta.

Ravintola Haltiaan on yhteiskuljetus Helsingin keskustasta klo 17. Yhteiskuljetus järjestetään myös takaisin keskustaan illan päätteeksi (n. 21.30 lähtö Haltiasta). Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko yhteiskuljetukseen (sisältyy illan hintaan) ja myös mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Pikkujoulujen hinta on jäsenille (myös kannatusjäsenten työntekijöille) 10€ ja ei-jäsenille 30€. Pikkujouluihin mahtuu mukaan 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten toimithan nopeasti. Ilmoitathan myös mahdollisimman pian, jos joudutkin perumaan tulosi, jotta paikkasi vapautuu muille kiinnostuneille (voit perua osallistumisesi vahvistusviestin linkistä).

Tervetuloa viettämään elämyksellistä iltaa yhdessä ja nauttimaan joulunajan tunnelmasta! Illan pukukoodi on juhlava pikkujouluasu.

Ilmoittautuneille lähetetään vielä tarkemmat tiedot tapahtumasta mahdollisine yksityiskohtineen viimeistään maanantaina 29.11. Tarkistathan roskapostisi, mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ole saanut varmistusviestiä.

Ilmoittaudu mukaan pikkujouluihin täällä.