Tervetuloa Ympäristöjohtamisen yhdistyksen pikkujouluihin 7.12.2016!

Tänä vuonna juhlimme pikkujouluja Stadin Panimossa Helsingissä, jossa pääsemme tutustumaan oluiden maailmaan – vastuullisuusteemoja unohtamatta. Pidämme juhlien alussa myös YJYn ylimääräisen vuosikokouksen, josta lähetämme erillisen kutsun teille jäsenille.

Ohjelmassa on muun muassa panimokierros, joka sisältää panimon ja oluen valmistuksen esittelyä ja aistinvaraisen arvioinnin oluiden raaka-aineista, olutvisailua vastuullisuushengessä ja ohjattu olut-tasting. Nautimme myös herkullisia Panimon stapaksia illalliseksi.

Tilaisuus on YJYn jäsenille ilmainen, ei-jäsenille 39 € . Varaa paikkasi nopeasti, tilaa on rajoitetusti. Ilmoittaudu viimeistään 2.12.2016 YJYn jäsensivujen kautta. Ei-jäsenet voivat maksaa osallistumisensa tilille Nordea FI16 1478 3000 7302 62.

Aika: 7.12.2016, klo 18:00
Paikka: Stadin Panimo, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 6, 00540 Helsinki.

Aja/kävele/pyöräile rohkeasti kohti vanhoja keltaisia tehdasrakennuksia sekä isoa metallihäkkyrää (kaasukello). Panimo ja Panimobaari sijaitsevat kaasukellon viereisessä rakennuksessa. Julkisilla liikkuessa lähin ja helpoin pysäkki on Kalasataman metroasema, josta kävelee panimolle alle 5 minuutissa.

Tulethan ajoissa paikalle!

TERVETULOA!

american_barley_wineamerican_black_lageramerican_imperial_porterstadin_savuruisstadin_red_ale