Tervetuloa YJYn sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja seminaariin torstaina 21.3.!

Vuosikokouksen jälkeen kuulemme mielenkiintoiset esitykset teemalla ”Mitä tekemistä pizzalla ja burgereilla on vastuullisuuden kanssa – yritysten kannanotot sosiaalisessa mediassa”. Aihetta meille esimerkein avaavat Hesburgerin viestintäpäällikkö Heini Santos, Kotipizzan viestintäpäällikkö Anna Rahikainen sekä Johanna Talvela, strateginen asiantuntija Miltton Purposesta.

Etsimme nyt uusia jäseniä innostaviin vapaaehtoispesteihin. Tule mukaan kokoukseen ja ilmoittaudu ehdokkaaksi! Pääset ympäristöjohtamisen aitiopaikalle ja saat mahdollisuuden kehittää ympäristöalan työssä tarvitsemiasi taitoja kuten hallitus- ja sidosryhmätyöskentelyä, viestintää, koordinointia, organisointia ja budjetin hallintaa.

Tänä vuonna haemme neljää hallituksen varsinaista jäsentä (mukaan lukien puheenjohtaja) sekä tiedottajaa, taloudenhoitajaa ja kahta toiminnantarkastajaa.

Aika: torstaina 21.3. klo 17:30-19:30
Paikka: Urban Lab, Hermannin rantatie 5, Helsinki (tarkemmat saapumisohjeet toimitetaan ilmoittautumisen sulkeuduttua osallistujille)

Ohjelma:

Kahvitarjoilu klo 17:15 alkaen.

Klo 17:30-18.30 Vuosikokous

Klo 18:30-19:30 ”Mitä tekemistä pizzalla ja burgereilla on vastuullisuuden kanssa – yritysten kannanotot sosiaalisessa mediassa” -seminaari

Ilmoittaudu vuosikokoukseen ja seminaariin viimeistään 17.3. YJY:n jäsensivuilla. Jos et ole vielä jäsen, voit ilmoittautua suoraan YJYn puheenjohtajalle yjy.puheenjohtaja@gmail.com. Jos olet kiinnostunut hallituksen jäsenyydestä tai toimihenkilöiden paikoista, voit ottaa jo etukäteen yhteyttä YJYn puheenjohtajaan.

Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin jäsenet!

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa.

Seuraa YJYä FacebookissaTwitterissä ja Linkedinissä!