Hallitus 2019

Iida

Iida Suominen toimii YJYn puheenjohtajan pestissä kiinnostuksen kohteinaan kestävät liiketoimintamallit sekä liiketoiminnan kehittäminen vastuullisuuden lähtökohdista. Kestävän liiketoiminnan ja muutoksenhallinnan nuorena asiantuntijana Iida kokee YJYn toiminnassa mukana olemisen oivalliseksi tavaksi sparrailla muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Vapaa-aikanaan Iida hakeutuu luonnon ääreen vaellusvermeineen tai täysin päinvastoin keskelle kaupunkikulttuuria.

yjy.puheenjohtaja@gmail.com
LinkedIn

Maija

Maija Peltola on YJYn hallituksen uusi varapuheenjohtaja. Maijalla on 15 vuoden monipuolinen kokemus johtamisesta ja kestävän kehityksen eri tulokulmista. Nyt Maija pyrkii muuttamaan globaalia matkailua kestävämpään suuntaan: oman konsulttiyhtiönsä Camaleonten lisäksi hän on ottanut aseekseen kynän ja kirjoittaa aiheesta kirjaa. YJYn kautta Maija haluaa tuoda kestävyyden jokaisen yritysjohdon ja -strategian ytimeen. Vapaa-aikaansa Maija viettää mieluiten perheensä kanssa uusia, vastuullisia matkakohteita keksien. Jos Maija ei ole rescue-koiransa kanssa ulkona, hänet voi tavoittaa Bollywood-tunnilta.

LinkedIn

Noora

Noora Jukkola on YJYn hallituksen uusi jäsen. Kestävä kehitys on meidän kaikkien yhteinen missio ja Noora on vakuuttunut etenkin datan voimasta muutosajurina. Noora työskentelee vastuullisuusasiantuntijana yksityisellä sektorilla ja täyttää vapaa-aikansa mieluusti luontokokemuksilla ja urheilulla.

LinkedIn

Sara

Sara Turunen on YJYn hallituksen jäsen, joka liittyi YJYn toimintaan mukaan toiveenaan verkostoitua muiden ympäristöaiheista kiinnostuneiden sekä alalla työskentelevien kanssa. Kestävän kehityksen teemat kiinnostavat monipuolisesti, mutta erityisesti ilmastokysymykset, kestävä kuluttaminen ja yritysten vastuullisuus ovat aiheita, joihin Sara uppoutuu helposti myös vapaa-ajalla. Luonnossa liikkuminen ja urheilu ovat tärkeitä arjen tasapainottajia.

LinkedIn

Tanja
Tanja Pöyhönen on YJYn hallituksen jäsen. Vaikka kestävän kehityksen teemat ovat laajalti hänen kiinnostuksen kohteitaan, tällä hetkellä lähinnä sydäntä on kiertotalouden edistäminen niin yrityksissä kuin julkisella sektorillakin. YJYn toiminnan kautta Tanja kokee voivansa edistää yritysten ympäristövastuullisuutta sekä verkostoitua inspiroivien ihmisten kanssa. Vapaa-aikaansa hän viettää perheen, luonnon ja liikunnan parissa.

Sonja

Sonja Kuokkanen on YJY:n hallituksen jäsen, joka lähti toimintaan mukaan tavoitteenaan oppia lisää yritysvastuu- ja ympäristöteemoista käytännössä eri organisaatioissa sekä verkostoitua samoista asioista kiinnostuneiden kanssa. Kestävän liiketoiminnan osa-alueet innostavat niiden merkityksellisyyden ja alan kiinnostavan kehityksen vuoksi. Sonjan lempiasioita ovat kesä, merimaisemat, ystävät ja jooga.

LinkedIn

Hanna

Hanna Liappis on YJYn varajäsen. Hän haluaa osaltaan vauhdittaa yritysten ympäristö- ja vastuullisuustyötä ja olla mukana kiinnostavien vastuullisuustarinoiden luomisessa. YJYyn hänet toi halu verkostoitua ja tuulettaa ideoita muiden samanmielisten kanssa. Hanna on ympäristöjohtamisen freelancer sekä paluumuuttaja, joka vapaa-ajallaan tapaa ystäviään ja nauttii hyvästä kahvista.

Minna

Minna Aukeala on YJYn hallituksen varajäsen. Hän on matcha latten, avantouinnin ja villasukkien rakastaja. Minna inspiroituu vastuullisuuden eri osa-alueista ja uskoo, että jokainen voi teoillaan vaikuttaa siihen millainen tulevaisuus meillä ja maapallollamme on. Tällä hetkellä Minna työskentelee vastuullisuuden ammattilaisena yrityssektorilla ja pyrkiikin omalla toiminnallaan olemaan osa ratkaisua, ei osa ongelmaa.

 

Toimihenkilöt

Hanna

Hanna Duraku on YJYn uusi taloudenhoitaja. Hanna on toiminut viimeiset kaksi vuotta YJYn toiminnantarkastajana ja lähti nyt aktiivisemmin mukaan yhdistyksen toimintaan. YJYn kautta Hanna kasvattaa verkostojaan ja kuulee aina uutta vastuullisuuden saralla. Hanna työskentelee ympäristövastaavana yksityisellä sektorilla.

yjy.taloudenhoitaja@gmail.com

Rosa

Rosa Manninen on YJYn tiedottaja, joka liittyi YJYn toimintaan mukaan, koska halusi päästä oppimaan ympäristöaiheisiin liittyvistä asioista ja verkostoitumaan samoista aiheista kiinnostuneiden kanssa. Kiinnostuksen kohteena on erityisesti ympäristövastuu ja toimet, joita yritykset ja kuluttajat voivat tehdä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Vapaa-aika kuluu joko ystävien kanssa aikaa viettäen tai harrastusten, kuten taitoluistelun, parissa.  


yjy.tiedottaja@gmail.com
LinkedIn