Hallitus 2018

Jenni

Jenni Poutanen on YJYn puheenjohtaja. Esittelyteksti ilmestyy pian.

LinkedIn
Twitter

Iida
Iida Suominen on YJYn varapuheenjohtaja sekä toimii myös tiedottajan pestissä kiinnostuksen kohteinaan kestävät liiketoimintamallit sekä liiketoiminnan kehittäminen vastuullisuuden lähtökohdista. Kestävän liiketoiminnan nuorena asiantuntijana Iida kokee YJYn toiminnassa mukana olemisen oivalliseksi tavaksi sparrailla muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Vapaa-aikanaan Iida hakeutuu luonnon ääreen vaellusvermeineen tai täysin päinvastoin keskelle kaupunkikulttuuria.
LinkedIn

 

Kai

Kai Koskinen on YJY:n hallituksen jäsen. Kai toimii projektinhallinnan kouluttajana ja miettii, miten ympäristö- ja yhteiskuntavastuuasiat saadaan paremmin huomioitua projektien läpiviennissä. Kain perheeseen kuuluu kaksi lasta, asuinpaikka on Tampere ja harrastukset liikunnallisia.

LinkedIn
Facebook

 

Otso

Otso Tolonen on Jyväskylästä tuleva kestävän kehityksen asiantuntija. Otso on etenkin kiinnostunut kaupunkien ja alueiden kestävästä kehityksestä kiertotalouden avuin ja hän on ollut töissä mm. viemässä Resurssiviisaus-konseptia ulkomaille. YJY:ssä Otsoa kiinnostaa etenkin saada laaja-alainen käsitys ympäristöjohtamisesta kansallisella tasolla sekä ajaa alan ammattilaisten etuja ja kehitystä. Ympäristöasiat ovat läsnä myös vapaa-ajalla ja Otso käy kesäisin ympäristövapaaehtoistöissä Ranskassa ja harjoittelee irlantilaisen jalkapallon taitojaan.

Elina Mattero-Meronen haluaa saada kaikki mukaan ympäristötyöhön ja ilmastotalkoisiin muun muassa innostavan viestinnän ja hyvän hallinnon keinoin. YJYyn hänet toi halu tutustua muihin vastuullisuusasioiden kanssa työskenteleviin ja oppia uutta. Arkea Elina piristää tanssimalla ja tapaamalla ystäviä. Elinan vastuualueena hallituksessa on sosiaalisen median viestintä.

Emilia
Emilia Koski on YJYn hallituksen uusi jäsen. Esittelyteksti ilmestyy pian

 

 

Hanna

Hanna Liappis on YJYn varajäsen. Hän haluaa osaltaan vauhdittaa yritysten ympäristö- ja vastuullisuustyötä ja olla mukana kiinnostavien vastuullisuustarinoiden luomisessa. YJYyn hänet toi halu verkostoitua ja tuulettaa ideoita muiden samanmielisten kanssa. Hanna on ympäristöjohtamisen freelancer sekä paluumuuttaja, joka vapaa-ajallaan tapaa ystäviään ja nauttii hyvästä kahvista.

LinkedIn
Twitter

Minna

Minna Aukeala on YJYn hallituksen uusi varajäsen. Esittelyteksti ilmestyy pian.

 

Toimihenkilöt

Iida
Iida Suominen on YJYn tiedottaja sekä varapuheenjohtaja kiinnostuksen kohteinaan kestävät liiketoimintamallit sekä liiketoiminnan kehittäminen vastuullisuuden lähtökohdista. Kestävän liiketoiminnan nuorena asiantuntijana Iida kokee YJYn toiminnassa mukana olemisen oivalliseksi tavaksi sparrailla muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Vapaa-aikanaan Iida hakeutuu luonnon ääreen vaellusvermeineen tai täysin päinvastoin keskelle kaupunkikulttuuria.

yjy.tiedottaja@gmail.com


Oletko sinä YJYn uusi taloudenhoitaja?

Vastaat YJYn laskujen maksamisesta sekä jäsenmaksujen maksatuksesta, ja teet kirjanpidon tilinpäätöksineen. Pidät myös yllä jäsenrekisteriä eli käsittelet liittymis- ja erohakemukset.

Arvioitu ajankäyttö: 8h/kk + halutessa hallituksen kokoukset. Kysy lisätietoja YJYn puheenjohtaja Jenni Poutaselta, yjy.puheenjohtaja@gmail.com

yjy.taloudenhoitaja@gmail.com