Kannatusjäsenemme

Liity edelläkävijöiden joukkoon ja tule kannatusjäseneksemme! Liittyminen on helppoa: täytä lomake täällä tai kysy lisätietoja puheenjohtajaltamme yjy.puheenjohtaja(at)gmail.com. 

YJYn kannatusjäsenet:

Aalto_FI_21_RGB_1 Alko_Logo_90mm_CMYK_300dpi            ecobio_logo     

 HYY_Yhtyma_RGB_allekirjoituksella_keskKiilto logo 972x800  

    VR_Group_logo_rgb       skanska

 

 

Kannatusjäsenen edut:    

  • YJY järjestää vuosittain lukuisia tapahtumia, ja jokaiseen tapahtumaan voi osallistua organisaatiostanne max. 3 henkilöä. Tapahtumamme vaihtelevat seminaareista yritysvierailuihin, mielenkiintoisiin puheenvuoroihin ja opintomatkoihin, ja tarjoavat samalla mainion verkostoitumismahdollisuuden. YJYn tilaisuuksiin voi ilmoittautua kirjautumalla jäsensivuille tämän sivun oikeasta yläkulmasta.
  • Mahdollisuus järjestää yhteisiä tilaisuuksia ja/tai työpajoja YJYn kanssa. Voimme esimerkiksi järjestää työpajan, johon kutsumme YJYn jäseniä pohtimaan  teille olennaisia haasteita ja kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voimme järjestää avoimen tilaisuuden yhdessä sovitusta ympäristö/vastuullisuusaiheesta. Organisaationne saa näkyvyyttä ja omaa viestiään esille, samalla kun voimme tarvittaessa auttaa teitä tilaisuuden järjestelyissä sekä markkinoimme tilaisuutta 300 asiantuntijajäsenellemme.
  • Näkyvyys YJYn nettisivuilla: tulevaisuus on ympäristötietoisten johtajien, ja olette kannatusjäsenenä osa tätä edelläkävijöiden joukkoa!

Kannatusjäsenyyden vuosimaksu on 350€. Tervetuloa mukaan YJYyn!

 

 

 

Tallenna