Hallitus 2017

Jenni

Jenni Poutanen on YJYn uusi puheenjohtaja. Esittelyteksti ilmestyy pian.

LinkedIn
Twitter

 

Hanna

Hanna Liappis on YJYn varapuheenjohtaja. Hän haluaa osaltaan vauhdittaa yritysten ympäristö- ja vastuullisuustyötä ja olla mukana kiinnostavien vastuullisuustarinoiden luomisessa. YJYyn hänet toi halu verkostoitua ja tuulettaa ideoita muiden samanmielisten kanssa. Hanna on ympäristöjohtamisen freelancer sekä paluumuuttaja, joka vapaa-ajallaan tapaa ystäviään ja nauttii hyvästä kahvista.

LinkedIn
Twitter

 

Kai

Kai Koskinen on YJY:n hallituksen uusi jäsen. Kai toimii projektinhallinnan kouluttajana ja miettii, miten ympäristö- ja yhteiskuntavastuuasiat saadaan paremmin huomioitua projektien läpiviennissä. Kain perheeseen kuuluu kaksi lasta, asuinpaikka on Tampere ja harrastukset liikunnallisia.

LinkedIn
Facebook

 

Alexandra

Alexandra Peth on melko tuore yjyläinen, jota pyrkii näkemään ympäristökysymykset liiketoiminnan mahdollisuuksina. YJY on Alexandralle tärkeä yhteisö, koska se tuo yhteen samoista asioista kiinnostuneen ison asiantuntijaryhmän, joka on loistava inspiroitumisen ja verkostoitumisen foorumi. Vapaa-ajallaan Alexandra lenkkeilee Helsingin kauniissa ympäristössä, venyy joogan asanoihin sekä rapsuttelee kasvimaita mökillä.

LinkedIn
Twitter

 

Otso

Otso Tolonen on Jyväskylästä tuleva kestävän kehityksen asiantuntija. Otso on etenkin kiinnostunut kaupunkien ja alueiden kestävästä kehityksestä kiertotalouden avuin ja hän on ollut töissä mm. viemässä Resurssiviisaus-konseptia ulkomaille. YJY:ssä Otsoa kiinnostaa etenkin saada laaja-alainen käsitys ympäristöjohtamisesta kansallisella tasolla sekä ajaa alan ammattilaisten etuja ja kehitystä. Ympäristöasiat ovat läsnä myös vapaa-ajalla ja Otso käy kesäisin ympäristövapaaehtoistöissä Ranskassa ja harjoittelee irlantilaisen jalkapallon taitojaan.

Elina Mattero-Meronen haluaa saada kaikki mukaan ympäristötyöhön ja ilmastotalkoisiin muun muassa innostavan viestinnän ja hyvän hallinnon keinoin. YJYyn hänet toi halu tutustua muihin vastuullisuusasioiden kanssa työskenteleviin ja oppia uutta. Arkea Elina piristää tanssimalla ja tapaamalla ystäviä. Elinan vastuualueena hallituksessa on sosiaalisen median viestintä.

 

Iida
Iida Suominen on YJYn hallituksen varajäsen sekä tiedottajan äitiyslomasijainen – kaikin puolin uusi myös YJYn toiminnassa, kiinnostuksen kohteinaan kestävät liiketoimintamallit sekä liiketoiminnan kehittäminen vastuullisuuden lähtökohdista. Yritysvastuun nuorena asiantuntijana Iida kokee YJYn toiminnassa mukana olemisen oivalliseksi tavaksi sparrailla muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Vapaa-aikanaan Iida hakeutuu luonnon ääreen vaellusvermeineen tai täysin päinvastoin keskelle kaupunkikulttuuria.

LinkedIn

 

Varpu

Varpu Vasko on YJYn hallituksen varajäsen ja melko uusi myös YJY:n toiminnassa. Varpua kiinnostaa samanhenkisiin YJYläisiin tutustuminen ja tapahtumien järjestäminen. Ympäristöasioiden maailmasta häntä kiehtoo kansainväliset ilmasto- ja energia-asiat, varsinkin kehitysmaissa. Vapaa-ajalla Varpu käy lenkillä ja joogassa ja opiskelee myös espanjaa.

LinkedIn

 

Toimihenkilöt

Martta
Tiedottajamme Martta Nieminen haluaa näyttää maailmalle, että kannattava bisnes voi olla vastuullista ja tuoda lisäarvoa yhteiskunnalle. YJYn toimintaan Martta halusi mukaan, sillä ympäristöosaajilla on paljon jaettavaa osaamista. Jatkuvaa jännitystä elämään tuo työn lisäksi rakas hevosharrastus, samba ja puutarhanhoito.

LinkedIn
yjy.tiedottaja@gmail.com

Tiedottajan äitiyslomasijaisena toimii Iida Suominen!


Annukka

Annukka Eriksson toimi ensin YJYn hallituksessa ja siirtyi siitä taloudenhoitajaksemme. Annukka haluaa edistää ympäristöasioiden huomioimista organisaatioiden toiminnassa. Verkostoituminen ja uuden oppiminen toivat hänet mukaan YJY:n toimintaan. Luonto ja meri ovat lähellä Annukan sydäntä, ja vapaa-aikana hänet löytääkin usein retkeilemässä perheensä kanssa.

Twitter 
LinkedIn
yjy.taloudenhoitaja@gmail.com